Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ailem Kitap Okuyor, Hayallerim Büyüyor

Bahçe

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde "Ailem Kitap Okuyor, Hayallerim Büyüyor" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. Bahçe Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy ile veliler katıldı.

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde "Ailem Kitap Okuyor, Hayallerim Büyüyor" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.


Bahçe Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy ile veliler katıldı.



İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, burada yaptığı açıklamada, öğrenciye kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının ilk şartının velinin de kitap okuması olduğunu belirtti.



Velilerin örnek davranış sergilediği ifade eden Albak, “Sınava girerek öğrencilerin yaşamış olduğu sınav kaygısı konusunda empati duygusuyla nasıl yaklaşmaları gerektiği konusunda bilgi sahibi olacaklardır. Olumlu davranış kazandırmanın en önemli ayağı da velinin örnek davranış sergilemesidir. Bu duygularla sınava katılan velilerimize, desteklerinden dolayı Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’a, Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.



Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, "Çok güzel bir proje. Projede ilçe halkı, esnaflarımızı, belediye çalışanlarımızı böyle bir proje katılmalarından dolayı mutlu oldum. Biz de Bahçe Belediyesi olarak projenin her türlü desteği vereceğimizi burada belirtmek isterim. Böylesi projelerin çoğalmasını temenni ediyor, Tamer Üstündağ başta olmak üzere projeye gönül vermiş herkesi tebrik ediyorum" dedi.



Okul Müdürü Tamer Üstündağ ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Aydın Albak, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy, Bahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kısacıkoğlu, Bahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Uçar'a teşekkür etti.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.