Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

DÜDAK'tan Mutlu Kaymakama ziyaret

Düziçi

Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DÜDAK) üyeleri, ilçe kaymakamı Mutlu Almalı'yı ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Kadir Koska derneğin projeleri hakkında Kaymakam Mutlu Almalı’yı bilgilendirdi.


Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DÜDAK) üyeleri, ilçe kaymakamı Mutlu Almalı'yı ziyaret etti.





Sohbet ortamında geçen ziyarette Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Kadir Koska derneğin projeleri hakkında Kaymakam Mutlu Almalı’yı bilgilendirdi.





DÜDAK Başkanı Kadir Koska kulübüm bir çok proje ve etkinliklerle Düziçi halkının takdirini kazandığını ifade ederek Pandemi öncesi her Pazar düzenlendiği doğa yürüyüşleri ile binlerce kişiyi doğaya çıkmasını sağlandığını doğada duyarlı projelerle, çevre mücadelelerine aktif destek verildiğini kaydetti.









Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Kadir Koska “Üyelerine temel dağcılık eğitimi vererek, bu sporun bilinçli yapılmasını sağlamıştır. Tüm Türkiye’de dağcılık faaliyetini gerçekleştiren DÜDAK yaz ve kış dağcılık kampları da düzenlemişti” şeklinde konuştu.





Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı ise; Düziçi Dağcılık ve Doğa sporları kulübüne, bugüne kadar gerçekleştirdiği proje ve organizasyonlar için teşekkür ettiğini belirterek ilçe de bu tür faaliyetlerin yapılmasının Düziçi halkı için çok önemli olduğunu, her yaşta insanın doğayla buluşmasının ilçeye büyük katkı sağlayacağını, bundan sonraki projelerde her türlü desteği sağlayacağını belirtti.





Ziyaret sonrasında Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Kaymakam Almalı’ya forma hediye etti.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.