Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dumanlı Yaylasının yolu yapılıyor

Düziçi

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçemizin Dumanlı Yaylasının yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, Düziçi İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düziçi Dumanlı Yaylası Yolu'nun 4.5 km uzunluğunda, 10 metre genişliğinde ve 10 cm kalınlığında beton yol yapılacağı bildirildi. Yolun 15 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

Yol yapım işinde çalışan işçilerle de sohbet ederek kolaylıklar dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada,"Düziçi İlçemizin Dumanlı Yaylasının yolunu beton asfalt olarak yapıyoruz. Burası yazın çok hareketli, yoğun kullanılan, birçok yaylamızın kullandığı bir yol. Bu yolumuz bittiğinde inşallah bütün Düziçili hemşehrilerimiz çok rahat edeceklerdir. Çok güzel bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Dumanlı Yaylasının beton yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundular. pic.twitter.com/RnxaDLmK0Q

— Radyo 80 (@radyo80) May 6, 2022
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.