Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Düziçi Kaymakamı gıdadan zehirlenen öğrencileri ziyaret etti

Düziçi

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, basit gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencileri ziyaret etti.

Kaymakam Turgay İlhan, basit gıda zehirlenmesi şüphesiyle Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada tedavileri devam eden Düziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.

Ziyarette Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Aysun Albayrak, öğrencilerin genel durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeleri bulunmadığını ve tedbir amaçlı müşahede altında tuttuklarını belirttiler.

Kaymakam İlhan, hasta odalarını ziyaret ederek öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konunun takip edildiğini belirten Kaymakam İlhan, “İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından okul yemekhanesinden gıda örnekleri alınmış olup, sonuçlara göre gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır” dedi. Tedavi görmekte olan öğrencilerimiz ve aileleri ile bir süre sohbet etti ve çocuklarımızın tedavi süreçleri hakkında Düziçi Devlet Hastanesi yetkililerinden bilgi aldı.

Kaymakam Turgay İlhan, Ziyareti sırasında 29 Kasım Tıbbi Sekreterler günü münasebetiyle hastanede çalışan tıbbi sekreterlerin gününü kutladı. 

Ziyarette İlhan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır ve Devlet Hastanesi Başhekimi Aysun Albayrak eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.