Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Düziçi'nde istişare ve değerlendirme toplantısı

Düziçi

Vali Ömer Faruk Coşkun Başkanlığında Düziçi İlçesinde İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Öğretmenevi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, Belediye Başkanı Dr.

Vali Ömer Faruk Coşkun Başkanlığında Düziçi İlçesinde İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Öğretmenevi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe müdürleri, il ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile merkez ve köy muhtarları katıldı.

Vatandaş odaklı hizmet veriyoruz

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, “Göreve başladıktan bugüne, vatandaş odaklı hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Güçlü bir toplum ve Devlet olma yolu üretmekten geçer. İlçemizi destekleme adına, başta Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekillerimizin destekleri ile Organize Sanayi Bölgesinin kurulum çalışmalarına başlanılmıştır. Turizm ve tarım ürünlerinde markalaşmak adına çalışmalar planlamaktayız.” dedi.

Ankara'da projelerin takipçisi oluyoruz

Toplantıda konuşan Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, “Düziçi ilçemize yapılacak olan her türlü yatırımda; gerek genel idarede, gerekse ilimizde alınacak kararlarda elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Düziçi’mize, İl Özel İdaresi 2018 yatırım programında olan 24 derslikli 4 tane ilkokul yatırımlarımızı hayata geçirdik. İlçe Emniyet Amirliği binamızı tamamladık. Bugünkü toplantıda sizlerin de taleplerini dinlemek için buradayız. İl Özel İdaremiz ile ilgili hem genel idare hem de elimizdeki imkânlarla köylerimize daha güzel hizmetler yapabilmek için, nasıl imkân ve kaynak oluşturabiliriz çabası içerisindeyiz. Sayın Milletvekilimiz ile birlikte hangi proje, hangi ilçemize ve nereye yapılacaksa gece gündüz demeden Ankara'da bu projelerin takipçisi oluyoruz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” dedi.



Her türlü çalışmayı yapıyoruz

Daha sonra konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Sayın Milletvekilimizle beraber saha çalışmaları yapıyoruz. Sahada sizlerle birlikte tespit ettiğimiz, sıkıntılar, talepler ve beklentilerle ile ilgili çalışmaları yaparak, bunların çözümü noktasında, hükümetimiz nezdinde bugüne kadar her türlü çalışmayı yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sayın Valimizin öncülüğünde bugün Düziçi ilçemizde sizlerle birlikteyiz, hasbihal etmeye, sizlerin dertlerini dinlemeye, çözüm önerilerinizi almaya, buna yönelik de gerekli adımları atmak için buradayız.” dedi.

Sorunların çözümü için gayret göstereceğiz


Toplantının devamında konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, “Bugün Düziçi ilçemizde sizlerle beraber, ilçemizin sorunlarını ele almak ve kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde koordine edilmesini sağlamak üzere bir aradayız. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hep birlikte ilçemizin sorunlarını, yapılması gerekenleri istişare edip önümüzdeki süreçte, el birliği ile bu sorunların çözümü için gayret göstereceğiz. Değerli Milletvekillerimiz ve sizlerle birlikte, hep beraber ilimizin daha da ileriye taşınması için gayretimizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Toplantı talep ve sorunlarını dinlenmesi ile sona erdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.