Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ellek'te hafta sonu yaşanan sağlık şikayetleri değerlendirildi

Düziçi

Ellek Beldesinde halkın hafta sonu meydana gelen sağlık şikayetleri ile ilgili inceleme yapılması konusunda istişarelerde bulunuldu.


Ellek Belde Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Bahar'ı ziyaret etti.





Ziyarette, belde halkının hafta sonu meydana gelen sağlık şikayetleri ile ilgili inceleme yapılması konusunda istişarelerde bulunuldu.





Beldede yaşayan vatandaşların sağlığına dikkat çeken Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, sorunun bir an önce tespit edilerek kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.





Abbas Yeşildemir, 19 Aralık'ta yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı;





"Kıymetli hemşehrilerim,





Bu sabahtan itibaren vatandaşlarımızın mide bulantısı ve karın ağrısı şeklinde meydana gelen sağlık sorunları ile ilgili şikayetlerin gelmesi üzerine Düziçi Devlet Hastanesine giderek görevli doktorlarımızla bizzat görüştüm.





Her ihtimale karşı içme suyu ekibimizi ana hat üzerine incelemeye gönderdim ve ekibimiz herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmadı, olası kirlenmeye karşı da Akpınar kaynağını devre dışı bıraktık.





Bugüne kadar yapılan su analiz sonuçlarında bir kirlenme görülmemiştir. Halkımızın sağlığı için her türlü önlem alınmış tüm ilgili kurum ve kuruluşlarla gerekli görüşmeler yapılmıştır.





Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğümüzce Pazartesi günü tekrar inceleme yapılacaktır. Şu an itibariyle içme suyumuzda hiç bir sorun yoktur. Aksi bir durumda halkımız anında bilgilendirilecektir."


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.