Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Hava sporları için Düldül'de rota belirlendi

Düziçi

Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından görevlendirilen, eğitmen ve yarışma pilotu Güner Akkaya, iki yamaç paraşütü pilotu ve belediye personelleri Düldül Dağı zirvesinde uçuş rotası aradı. Akkaya, zirvede yapılabilecek çalışma ve tavsiyeler sonrasında yamaç paraşütü kalkış pisti olarak kullanılabilecek alanları tespit edip konumlarını ve koordinatlarını belirledi.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından görevlendirilen, eğitmen ve yarışma pilotu Güner Akkaya, iki yamaç paraşütü pilotu ve belediye personelleri Düldül Dağı zirvesinde uçuş rotası aradı.

Akkaya, zirvede yapılabilecek çalışma ve tavsiyeler sonrasında yamaç paraşütü kalkış pisti olarak kullanılabilecek alanları tespit edip konumlarını ve koordinatlarını belirledi.




İlçede Türkiye genelinde tanıtımı ve markalaşması yolunda önemli bir proje olarak gördüklerini belirten Akkaya, tesisin inşaatının tamamlanıp yamaç paraşütü pistlerinin, en son hava Sporları Federasyonu tarafından Kullanıma açılması sonrasında Düziçi'ne ülkenin dört bir yanından yüzlerce yamaç paraşütü pilotunun uçmak için gelip atlayış gerçekleştireceğini belirtti.


Güner Akkaya, Yamaç paraşütü branşına ve Amatör Spor kulüplerine desteğinden dolayı Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner'e teşekkür etti. Ersin Şimşek
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.