Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kaymakam Turgay İlhan, basın mensuplarıyla buluştu

Düziçi

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yerel ve Ulusal Basının temsilcilerinin katıldığı programda bir konuşma yapan Kaymakamı İlhan, gazetecilerin halkın sorunlarını dile getiren, çevredeki olayları objektif olarak yansıtan, devletle millet arasında köprü görevi yaptıklarını söyledi.

Gazetecilerin çok önemli bir kamu hizmeti verdiğini belirten İlhan “Vatandaşların talep ve Düşüncelerini yukarılara aktarma konusunda çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Aynı zamanda bizim çalışmalarımızın kamuoyuyla paylaşılması ve vatandaşın doğru bilgilendirmesi noktasında da aktif bir çalışma yapıyorsunuz. Bu anlamda sizlerin varlığı bizlere güç vermiştir. El birliği ve gönül birliği ile içerisinde ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Düziçi Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Turgay İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakçı, İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, İlçe Sağlık Müdürü Alper Akdağ ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Galip Mart katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.