Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de bir mahalle karantinaya alındı

Düziçi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Böcekli Beldesi Demirciler Mahallesine giriş ve çıkışlar ikinci bir emre kadar sınırlandırıldı. Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmede, "İlçemiz Böcekli Beldesi Demirciler mahallesinde Covid-19 pozitif tanısı konulan hastaların filyasyon çalışmasında temas öyküsünün olması nedeniyle; Bulaşın önlenmesini sağlamak, Halk sağlığını korumak ve Koronavirus (covid-19) salgınının kontrolü amacıyla Umumi Hıfzıssıha Kanununun 27.


Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Böcekli Beldesi Demirciler Mahallesine giriş ve çıkışlar ikinci bir emre kadar sınırlandırıldı.





Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmede, "İlçemiz Böcekli Beldesi Demirciler mahallesinde Covid-19 pozitif tanısı konulan hastaların filyasyon çalışmasında temas öyküsünün olması nedeniyle; Bulaşın önlenmesini sağlamak, Halk sağlığını korumak ve Koronavirus (covid-19) salgınının kontrolü amacıyla Umumi Hıfzıssıha Kanununun 27. ve 72. Maddeleri gereğince 14.08.2020 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar giriş ve çıkışların sınırlandırılmasına oy birliği ile karar verilmiştir." ifadelerine yer verdi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.