Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şehidimiz Uzman Çavuş Serkan Deprem, son yolculuğuna uğurlandı

Düziçi

Suriye’de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde tesis edilen mevzi-6 üs bölgesine, rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade İstihkâm Uzman Çavuş Serkan Deprem, Düziçi'nde toprağa verildi.

Suriye’de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde tesis edilen mevzi-6 üs bölgesine, rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade İstihkâm Uzman Çavuş Serkan Deprem, Düziçi'nde toprağa verildi.



Şehit Piyade İstihkâm Uzman Çavuş Serkan Deprem için Düziçi İrfanlı Camiinde düzenlenen törene Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk, Osmaniye Baro Başkanı Av. İbrahim Halil Yavuzdoğan, Düziçi Kaymakam Vekili Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin ve ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Piyade İstihkâm Uzman Çavuş Serkan Deprem’in cenazesi Düziçi Şehitliğinde defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar tarafından şehidimizin babasına teslim edildi. Vali Ömer Faruk Coşkun da şehidimizin eşine Türk Bayrağı verdi.



Cenaze töreninin ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.