Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Terör Mağdurları Derneğinden Şehitlik ziyareti

Düziçi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Düziçi Şehitliğini ziyaret etti. 

Ziyarette Yasin-i Şerif okunarak, Şehitlerin ruhları için dualar edildi. 

Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Topal ve yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle birlikte Çamiçi Şehitliğini ziyaret etti. Ziyarette, şehitler için Yasin Suresi ve dualar edildi. 

Dernek Başkanı İsmet Topal, Şehit ailelerine sahip çıkmanın önemli bir görev olduğunu belirterek; "Şehitlerimiz nurlanmış, Gazilerimiz onurlanmış milli kahramanlarımızdır.Onların bizlere emanet ettiği bu cennet vatanımıza geride bıraktığı, anne, baba, eş ve çocuklarına sonsuza kadar sahip çıkmak hepimizin asli görevi olmalıdır. Şehit olmak gazi olmak herkese ve her aileninin evladına nasip olmayacak yüce bir makamdır. Ne mutlu bu makamın sahiplerine ve onların geride ailelerine. Unutmayınız ki, bu cennet vatanımızın öz be öz sahipleri kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizdir" dedi.

Dernek yönetimi daha sonra, Şehit Uzman Çavuş Serkan Deprem'in ailesine ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından Düziçi Merkez Hacılar Camiinde şehitler ve vefat eden gaziler için mevlid okutularak, ruhları için dualar edildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.