Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yolda bulduğu paranın sahibini bulmak için belediyeden anons yaptırdı

Düziçi

Yolda bulduğu bir miktar paranın kime ait olduğunun bulamayınca belediyeden anons ettirerek paranın sahibini aradı. Düziçi ilçesinde esnaf Bülent Körkü, Pençe 3 harekâtında şehit düşen piyade uzman çavuş Üzeyir Aslan için Düziçi kaymakamlığı önünde düzenlenen tören esnasında yerde bulduğu bir miktar parayı sahibini bulamayınca Düziçi Belediyesine teslim ederek anons yaptırdı.

Yolda bulduğu bir miktar paranın kime ait olduğunun bulamayınca belediyeden anons ettirerek paranın sahibini aradı.

Düziçi ilçesinde esnaf Bülent Körkü, Pençe 3 harekâtında şehit düşen piyade uzman çavuş Üzeyir Aslan için Düziçi kaymakamlığı önünde düzenlenen tören esnasında yerde bulduğu bir miktar parayı sahibini bulamayınca Düziçi Belediyesine teslim ederek anons yaptırdı.

Parayı kaybeden Mustafa Torun duyduğu anons üzerine Düziçi Belediyesi görevlilerinden Ali Tavlıca ile beraber Bülent Körkü’nün işyerine gelerek burada belediye görevlisi Ali Tavlıca’ dan teslim aldı.

Elbeyli köyünden olan Mustafa Torun daha sonra parasını bulan vatandaşımız Bülent Körkü’ye bu güzel davranışından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.