Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Depremde hayatını kaybeden OKÜ öğretim elemanları anısına çınar fidanı dikildi

Eğitim

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden OKÜ Öğretim Görevlileri için çınar ağacı fidanı dikildi.

OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi kayalı bahçede bir araya gelen akademik ve idari çalışanları, depremlerde hayatını kaybeden tüm öğrenciler ve öğretim elemanları ile vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti. 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp ile akademik ve idari çalışanların katıldığı anma programının devamında merhum hocalar Öğr. Gör. Batuhan Şahin ve Öğr. Gör. Ahmet Yıldız anısına çınar ağacı fidanı dikildi.

Yaşanılan deprem felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılara acil şifalar dileyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, “Aramızdan ayrılan değerli çalışma arkadaşlarımız Öğr. Gör. Batuhan Şahin ve Öğr. Gör. Ahmet Yıldız için çok üzgünüz. Üniversitemiz camiasına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Konuşmasının devamında OKÜ ailesi olarak merhum hocaların anısını ve adını yaşatacaklarını ifade eden Özalp, bu süreçte birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket eden üniversitenin akademik ve idari çalışanlarına da teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.