Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dünyaca ünlü bilim insanı Osmaniye'de öğrencilerle buluştu

Eğitim

Dünyaca ünlü Fizik Profesörü Mohammed Belgaıd, TOBB Osmaniye Fen Lisesi'nde sunum yaptı, öğrencilerin Nükleer Fizik alanındaki sorularını cevapladı.

Eğitim ve öğretimdeki başarının yanında yapmış oldukları sosyal etkinlik ve projelerle de adından söz ettiren TOBB Osmaniye Fen Lisesi Dünyaca ünlü bilim insanını ağırladı.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ve Dünyaca ünlü Fizik Profesörü Cezayir Fen ve Teknoloji Üniversitesi (USTHB-Algria) Fizik Fakültesi Radyasyon bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mohammed Belgaıd’ın Nükleer Fizik ve Nükleer Reaksiyonlar alanında hazırladığı sunuma katıldı.

Prof Dr Mohammed Belgaıd, İngilizce olarak gerçekleştirdiği sunumunun ardından öğrencilerin Nükleer Fizik alanındaki sorularını da cevapladı.

Dünyaca ünlü bilim insanıyla tanışmaktan ve onu okullarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten öğrenciler de bilim insanı Mohammed BELGAID ile kendilerini buluşturan Okul Müdürü Zekeriya Urul ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'a teşekkürlerini ilettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.