Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Eğitim Gücü Sen Osmaniye Buluşması

Eğitim

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat, Osmaniye'de sendika üyeleri ile buluştu.

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası (EĞİTİM GÜCÜ SEN) Genel Başkanı Oğuz Özat ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akdağ, Osmaniye'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Osmaniye İl Yönetimi, Osmaniye Vali Yardımcısı Muzaffer Uğur Çam ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mulla Katık’ı makamında ziyaret ederek eğitim çalışanlarının görüş ve talepleri ilettiler, eğitim alanında yaşanan sorunlara ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

Eiğtim Gücü Sen heyeti ziyaretlerin ardından Osmaniye Anadolu Lisesi, Saimbey Ortaokulu, Cebelibereket Şehit Ali Alkan Ortaokulu ve Mithatpaşa İlkokulunda görevli sendika üyeleri ve diğer eğitim çalışanlarıyla buluşarak onların sendikadan beklentileri ve sendikal çalışmalar üzerine değerlendirme yaptılar.

Resmi ziyaretlerini tamamladıktan sonra Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Osmaniye İl Yönetimi, sendika üyeleriyle yemek organizasyonunda buluştular.

Genel Başkan Oğuz Özat, “Bir yıl gibi kısa bir sürede Türkiye genelinde 13.000 üye sayısına ulaştık. Bu başarı bizi henüz daha yolun başındayken üye sayısı bakımından Türkiye’nin beşinci büyük sendikası yaptı. Meslektaşlarımız ve siyasetten uzak bir sendika istiyorlar ve biz hiçbir siyasi partinin güdümünde değiliz, meclisteki her siyasi partiyi ziyaret ediyoruz. Hiçbir siyasi partinin güdümünde olmayışımızın özgürlüğü ile haksızlığa cesurca ses yükseltmemiz, meslektaşlarımız için mücadele etmemiz dikkat çekiyor. Bu yüzden de sürekli yeni üye kaydı alıyoruz.” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.