Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ'de “Ulusal Staj Programı” Tanıtım Toplantıları

Eğitim

OKÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) tarafından “Ulusal Staj Programı” Tanıtım Toplantıları düzenlendi. 

Toplantılar OKÜ'nün tüm öğrencilerine yönelik olarak Bahçe Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda başladı. 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde veDüziçi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda devam etti. Ulusal Staj Programı Tanıtım Toplantıları Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda sona erdi. 

Ulusal Staj Programı Tanıtım Toplantıları'nın sunumunu yapan Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, Ulusal Staj Programının T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile yükseköğretimde başarıyla sürdürüldüğünü ifade etti. 

Ulusal Staj Programına başvurunun yapıldığı Kariyer Kapısı Platformu, Staj Programına başvuru süreci ve Staj Yapma Prosedürleri hakkında detaylı bilgiler aktardı. Stajın önemi ve öğrencilere faydaları hakkında bilgiler verildi. Verimli bir şekilde yapılan stajın öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerine önemli katkı sağladığı bu bağlamda, Ulusal Staj Programının öğrenciler için iyi bir fırsat olduğu ve bu fırsatı değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunuldu. 

Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından oluşturulan Yetenek Kapısı ve Yetenek TV hakkında da öğrenciler bilgilendirildi.

Programların sonunda OKUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı ve etkinliğe destek veren, katılan akademik ve idari personele ve yoğun ilgi ve katılım gösteren öğrencilere teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.