Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OKÜ'ye “Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite" ödülü

Eğitim

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi “Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülü”ne layık görüldü

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇKAM) ve Ekonomi Gazetesi iş birliğinde her sene düzenlenen Türkiye’nin Kadın Liderleri Ödül Töreninde bu yıl “Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülü”ne Gaziantep Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü layık görüldü.

03 Mart 2023 Cuma günü Türkiye Kadınlarla Ayağa Kalkacak “Deprem Sonrası Kadınlar Ekonomiye Nasıl Güç Katacak?” başlıklı çevrimiçi panelle başlayan ödül töreninde bu sene Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülünü Gaziantep Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü layık görüldü.

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇKAM) ve Ekonomi Gazetesi iş birliğinde düzenlenen törende Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi adına ödülü OKÜ Kadın Platformu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tekin Babuç aldı.

Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülüne OKÜ'nün layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, çalışmalarından dolayı OKÜ Kadın Platformu Koordinatörlüğünü tebrik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.