Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de 144 Bin 125 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Eğitim

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu'nu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Dilşat Davarcı ve okulun öğretmenleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ilk olarak öğrencilerin resimlerinden oluşan sergiyi gezdi. Ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, onlara karnelerini verdi.

Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Eğitim öğretim yılının birinci yarısını tamamladık. 9198 öğretmenimizle 144 bin 125 öğrencimize eğitim öğretim hizmeti verildi. Bu büyük bir eğitim ordusu. Çocuklarımızın geleceği için canla başla çalıştılar. Sevgili çocuklarımızın gelecekte daha iyi olmaları, devletine, milletine, bayrağına, milli, manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmeleri, başarılarla dolu bir hayatları olması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz." dedi.

Vali Yılmaz, öğrencilere ara tatilde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenlere, "Başta il milli eğitim müdürümüzü, ekibini ve asıl kahraman siz öğretmenlerimizi kutluyorum. Biz de elimizden geldiğince bu mücadelemizde elimizden geldiğince hep yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Bir ülkenin gelişmesi ve kalkınmasının, yetişmiş insan gücü ve eğitim kalitesi ile orantılı olduğuna inanıyorum. Ne kadar nitelikli insan yetiştirirsek ülkenin huzuru da refahı da her anlamda gelişmesi de olumlu olacaktır ve buna bağlıdır. Bölgemize baktığımızda eğitimde Osmaniye olarak önde olduğumuzu görüyorum. Bununla da gurur duyuyorum. Bu gururu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.