Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vatan Ortaokulundan 4 açılış

Eğitim

Vatan Ortaokulu; TÜBİTAK Bilim Fuarı, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, El-Cezeri Bilim Sınıfı ve Akıl Zeka Oyunları Atölyesi olmak üzere 4 açılış gerçekleştirdi.

Açılışa Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Eğitim Bir Sen İl Başkanı Mahmut Kahraman, Türk Eğitim Sen İl Başkanı İsmail Kılınç, il milli eğitim müdür yardımcıları, il milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı. 

Çok sayıda projenin sergilendiği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında Proje Yürütücüsü Ökkeş Mart, öğrencilerin çok heyecanlı olduğunu, projelerini sergilemek için günlerdir sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Renkli anların yaşandığı bilim fuarını ziyaretçiler ilgiyle izledi.

Vatan Ortaokulu Müdürü Hayrullah Kütük, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ve El-Cezeri Bilim Sınıfı için gerekli gayreti gösterip öğrencilerin istifadesine sunduklarını belirterek “Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinin zengin bir eğitim ortamı haline gelmesi için kısa bir sürede 2 binin üstünde kitabı kütüphanemize temin ettik. Bu sayıyı daha da artıracağız inşallah” dedi.

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 2 gün sürecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.