Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yaz dönemi 125 okulda onarım yapıldı

Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Osmaniye'de yapım ve onarımları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Albak, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında hizmete girecek olan Ülkü İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu ve okul güçlendirme çalışması yapılan Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binalarında incelemelerde bulundu.

2022 Yaz döneminde onarım çalışması yapılan 125 okulda, İnşaat ve Emlak Biriminden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Yalçın ve Okul inşaat yapım işini yüklenici firmalar ile bilgi alışverişinde bulunan Albak, kapalı durumda bulunan ve 12 Eylül' de onarım çalışması yapılarak "Köy Yaşam Merkezi'ne" dönüştürülecek 12 okulumuzun inşaatları ile ilgili olarak ilgililerden bilgi aldı.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak; "Bu yıl içerisinde 12 adet anaokulunun projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaatların yıl sonuna kadar başlanacağını belirtmek isterim. Bununla birlikte Kadirli ilçemizde 24 derslikli ilkokulumuzun yer teslimi yapılmıştır. Ayrıca Merkezde Kazım Karabekir mahallesine 24 derslikli, Mimar Sinan mahallemize 32 derslikli okullarımızın yılbaşından önce temellerinin atılacağını ifade etmek isterim. Devletimizin gücüyle eğitim yuvalarımızın her geçen gün gelişen ve büyüyen hali, büyük onarım çalışmaları ile daha konforlu ve güvenli hale gelmesi bizleri mutlu ediyor" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.