Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Tosyalı Holding: İddialar asılsız ve gerçek dışı

Genel

Tosyalı Holding, bir sosyal medya hesabından paylaşılan Ciner Yayın Holding’e ait Habertürk, Show TV, Bloomberg HT kanallarının bazı gruplarla satışı için masada olduğu şeklindeki iddiaların asılsız ve gerçek dışı olduğunu duyurdu.

Tosyalı Holding yaptığı açıklamada söz konusu görüşmeyi yalanlayarak, şu açıklamayı yaptı;

‘Bugün sosyal paylaşım sitesinden alıntılanarak yapılan Ciner Medya’nın satışına yönelik haberde kurumumuz Tosyalı Holding ile ilgili olarak aktarılan bilgi tamamen gerçek dışı olup, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı paylaşma gereği duyduk. Tosyalı Holding olarak 3 kıtada sayıları 40’u bulan tesis ve yaklaşık 15.000 çalışanımızla, yıllık 10 milyon tona yaklaşan demir-çelik üretimi gerçekleştiren, sadece ülkemizin değil dünyanın da sayılı demir çelik güçlerinden biriyiz. Tosyalı Holding demir-çelik sektör dışında sadece ülkemiz için katma değer yaratacak stratejik sanayi ve teknoloji odaklı sektörleri radarına almış olup medya bu sektörler arasında yer almamaktadır. Söz konusu paylaşımda ifade edilen hiçbir kişi ve kurumla temasımız olmayıp; Tosyalı Holding’in Ciner Medya Grubu’nu satın almak gibi bir planı kesinlikle bulunmamaktadır. Tosyalı Holding olarak söz konusu paylaşımdaki tamamen gerçek dışı bu içeriğin düzeltilmesini önemle rica ederiz.”

Habertürk’ten de yapılan açıklamada, “Bir sosyal medya hesabından paylaşılan Ciner Yayın Holding’e ait Habertürk, Show TV, Bloomberg HT kanallarının bazı gruplarla satışı için masada olduğu şeklindeki iddia asılsızdır” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.