Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Kaya: Öğretmenlerin hakkı hiç bir şekilde ödenmez

Güncel

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle mesaj yayınladı. Yayınlamış olduğu mesajında Kaya “Öğretmenlik eşsiz bir meslektir.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle mesaj yayınladı.

Yayınlamış olduğu mesajında Kaya “Öğretmenlik eşsiz bir meslektir. İdealist anlayış gerektiren bir meslektir. Bu mesleğin maddi karşılığı yoktur. Geleceğin Cumhurbaşkanlarının, Bakanlarının, Milletvekillerinin, Milli Sporcularının, Doktorları öğretmenlerimiz eliyle yetişmektedir. Yetiştirdikleri her bir bireyle Türkiye’mizin aydınlık geleceğine ışık tutmaktalar.

Öğretmenlerimize sadece teşekkür etmek yaptıklarının yanında en basit tabirle hafif kalır. Aynı zamanda yurdumuzun dört bir yanında gelecek nesillerimizi yetiştirmek, öğretmen ihtiyacının karşılanması için de hükümetimiz tarafından atamalar yapılmaktadır. Daha da yapılacaktır.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Aybüke yalçın, Necmettin Yılmaz gibi nice şehit öğretmenlerimizi anıyor, ülkemizin dört bir yanında görev yapan istikbalimizin mimarlarının bu anlamlı gününü en kalbi duygularla kutluyorum. Hakkınız hiç bir şekilde ödenmez.“ ifadelerine yer verdi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.