Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Engelliler Platformundan Rektör Uzun'a ziyaret

Güncel

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk, OKÜ Rektörü Prof. Dr.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette Aktürk'e eşi Osmaniye Zihinsel Engellilere Destek Derneği Başkanı Zahide Aktürk ve Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Nejdet Yılmazer eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Mimar Haydar Aktürk, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a görevinde başarılar dileyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün yaklaşması sebebiyle Üniversite ile işbirliği içerisinde neler yapılabileceği noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Erişilebilirlik Ödüllerinde, Erişilebilir Üniversiteler kategorisinde halk oylamasıyla OKÜ’nün birinci olduğunu belirten OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, engellilerin hayatını kolaylaştıran bir Üniversite olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek konuklarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mehmet Işıker ve Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Sorumlusu Öğretim Görevlisi Mehmet Arslan da hazır bulundu.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.