Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Rektör Uzun: Aday öğrenciler OKÜ'yü tercih ettiklerinde pişman olmayacaklar

Güncel

OKÜ Rektörü Prof. Dr.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye’nin yerel radyolarından Radyo 80’nde canlı yayına katıldı ve 2021 YKS tercihlerinin başladığı bu günde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne dair soruları yanıtladı.

Sosyal alanlarda daha çok bir araya gelmemizi sağlamanın yolunun aşı yaptırmamıza bağlı olduğunu vurgulayan ve yüz yüze eğitim konusunda da açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, “Biz Üniversitemizde bütün hazırlıklarımızı yüz yüze eğitime geçecek şekilde yapıyoruz. Bu süreci belirleyecek olan bu salgının seyridir. Devletimizin ilgili kurumlarıyla istişare içerisindeyiz. Burada isteğimiz, hevesimiz, enerjimiz yüz yüze eğitime geçme noktasında. Aşı da bu noktada çok önemli. Buradan canlı yayın vasıtasıyla öğrencilerimize, aday öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum, lütfen aşınızı olun.” dedi.

Osmaniye’ye ve sağladığı imkânlara dair bilgi veren Uzun, “Osmaniye güzel ve tarihi bir kent, Üniversitesi, insanları çok sıcak, Üniversite ile barışık bir şehir Osmaniye. Osmaniye halkı Üniversiteyi seviyor ve benimsiyor hatta birlikte de bir şeyler yapmayı istiyor. O yüzden aday öğrencilerimiz, OKÜ’yü tercih ettiklerinde pişman olmayacaklar.” dedi.

Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu sosyal ve sportif olanaklardan, güçlü akademik kadrosundan, bilimsel çalışmalarından, yoğunlaştığı hedef ve projelerinden de bahseden ve yeni tercih döneminde aday öğrencilerimizi Üniversitemizi tercih etmeye davet eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, programın sonunda canlı yayın fırsatı verdikleri için program sunucusu Şükrü Tozluklu’ya, teşekkür etti.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.