Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yeniden Refah Partisi 3 Yaşında

Güncel

Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz, partisinin 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz, partisinin 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Cingöz, parti binasında düzenlene basın toplantısında yaptığı açıklamada, Yeniden Refah Partisini kurarken binlerce yol arkadaşıyla yaşadığı heyecanın merhum Lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1969'da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanıyla aynı olduğunu belirtti.

Bugüne kadar büyük fedakarlıklarla çalışan teşkilat mensuplarına ve üyelere teşekkür eden Cingöz, şunları kaydetti:

“Bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar muazzam bir teşkilat yapısının oluşturulması, bu düzeyde üye sayısına ulaşılması, Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün milletimize ulaşması, Yeniden Refah Partisi'nin kadrolarının inancının, azminin ve Milli Görüş davasının bereketinin en büyük ispatıdır. Bu azım ve inançla 'Yaşanabilir Bir Türkiye', 'Yeniden Büyük Türkiye', 'Hak ve Adaletin hakim olacağı yeni bir dünya' hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Geldiğimiz noktada Yeniden Refah Parti'mizin Türkiye genelinde yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gün itibariyle 81 ilimizde 900'den fazla ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk. Pek çok ilimizde köy ve mahalle teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Hakkari'mizden Çanakkale'mize, Sinop'umuzdan Antalya'mıza ülkemizin her köşesini ahlak ve maneviyatın hilali, bereketin ve kalkınmanın 'başağı' ile kuşanmış tabelalarımız ve bayraklarımız sarmış durumdadır.
İl ve ilçe kongrelerimizin tamamlanması sonrasında '1. Olağan Büyük Kongremizi' çoğunluğu gençlerden oluşan 40.000'den fazla kişinin katılımı ile siyasi tarihimizin en büyük kongresi olarak gerçekleştirdik. Şu anda 200 bine yakın resmi üyemiz ve 50 bine yakın sandık baş müşahidimiz ile Yeniden Refah Partimiz, Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumdadır"

MKYK Üyesi ve Osmaniye İl Sorumlusu Adnan Uyar, partisinin siyasi çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.