Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

1981 yılı mezunları 41 yıl sonra buluştu

Gündem

Osmaniye Endüstri Meslek Lisesi’nden 1981 yılında mezun olan Elektrik Bölümü 3-E sınıfı öğrencileri 41 yıl sonra bir araya geldi.

Yenerhan Tesisleri’nde buluşan sınıf arkadaşları hasret giderip anılarını paylaştı. 

Mezun olduktan sonra ilk kez bir araya gelen lise arkadaşları eski günleri yad ettiler. 

Farklı illerden toplantıya katılan 11 arkadaş, buluşmanın her yıl daha geniş katılımla geleneksel hale gelmesi için gayret göstereceklerini söylediler. 

Okulun 758 nolu öğrencisi olduğunu kaydeden Nusrettin İlhan, “Bir araya gelmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Arkadaşlarımızın bazılarının torunları olmuş. Bazıları da rahmetli olmuş. Onları da rahmetle anıyoruz.” dedi. 

Muğla Fethiye’de okul müdürü olarak görev yapan Üzeyir Tozluklu, 41 yıl sonra buluştukları lise arkadaşları ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, “İnşallah bundan sonra da bunun devamını getiririz, katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Sınıf arkadaşları ile yıllar sonra buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Mukadder Öztürk, “Gerçekten özlenen bir tablo. Bunu ömrümüzün yettiğince tekrar ettirmeye çalışacağız. Hepsine teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum.” diye konuştu. 

Toplantıya neşeli kişiliği ile renk katan ve söylediği şarkılar beğeni toplayan Ramazan Ağca ise “41 yıl sonra mezun arkadaşlarımızla bir araya geldik. O günleri yad ettik. Okulumuzu da ziyaret edeceğiz. O günleri yad edeceğiz. Bu buluşmanın her yıl devam etmesini istiyoruz. Bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz.” dedi. 

Hüseyin Bekçi, Yusuf Çenet, Ali Tulumbike, Saffet Poyraz, Adnan Menderes Ergen, Yaşar Çalık ve Selçuk Sekin de bir araya gelmekten duydukları sevinci ve mutluluğu ifade ederek katılan arkadaşlarına teşekkür ettiler. 

Hatıra fotoğrafı çektiren arkadaşlar, gelecek yıl buluşmak dileğiyle tesisten ayrıldılar. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.