Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

7 Ocak ve Milli Mücadele konulu tiyatro yarışması sonuçlandı

Gündem

Osmaniye’de Milli Mücadele Zaferinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 7 Ocak ve Milli Mücadele Konulu Liseler Arası Tiyatro Yarışması tamamlandı.

Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonunda Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmaniye Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezinin katkıları ile düzenlenen yarışmada sahne alan tiyatro grupları birbirinden güzel oyunlar sergilediler.

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapılan yarışmaya 5 tiyatro ekibi katıldı.

Her biri birbirinde güzel ve duygu yüklü eserlerin sergilendiği tiyatro yarışmasında Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Kadirli Borsa İstanbul MTA Lisesi ikinci ve Bahçeşehir Koleji üçüncü oldu.

Oylama yaparken oldukça zorlandıkları gözlemlenen tiyatro yarışmasının jüri üyeliklerini Mustafa Düzenli, Ahmet Yılmaz, İsmet İpek, Osman Karataş, Muhammet Kürtüloğlu, Bayram Bozyel, Serap Akbaş, Fatma Alaca ve Erkan Korkmaz yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.