Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

ADD ve Baro, İlkokula Atatürk büstü yaptırdı

Gündem

ADD Osmaniye Şubesinin girişimi ile Atatürk Büstü olmayan Merkez Mahmut Ali Kirmit İlkokuluna Atatürk Büstü Yaptırıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mehmet Düzgün kendilerine Mahmut Ali Kirmit İlkokulun da Atatürk Büstü olmadığı bilgisinin gelmesi üzerine çalışma başlattıklarını söyledi.

ADD Osmaniye Şubesinin girişimi ile Atatürk Büstü olmayan Merkez Mahmut Ali Kirmit İlkokuluna Atatürk Büstü Yaptırıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mehmet Düzgün kendilerine Mahmut Ali Kirmit İlkokulun da Atatürk Büstü olmadığı bilgisinin gelmesi üzerine çalışma başlattıklarını söyledi.

Büst için çok yönlü araştırmalar yapıldığını söyleyen Düzgün ‘’Ankara Başkent Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Erdal Hatun Atatürk Büstünü temin ederek bize gönderdi” dedi. 

Atatürk Büstü için kaide yapılması aşamasın da Osmaniye Baro Başkanı Halil İbrahim Yavuzdoğan’ı aradıklarını söyleyen Add Başkanı Mehmet Düzgün, ’’Baro Başkanımıza talebimizi söylediğimiz de maddi olarak ne gerekiyorsa yaparız diyerek destek oldu’’ dedi. 

Düzgün ‘’Eğitim Dünyası ve eski Add Başkanı Durmuş Hikmet maddi destek vererek kaideyi tamamlamamıza yardımcı oldular.’’ dedi

Osmaniye Baro Başkanı Halil İbrahim Yavuzdoğan da ’’ Konu Atatürk olunca elbet ki bize düşen bir sorumluluk olduğunda yapmamız gerekeni yaptık. Mahmut Ali Kirmit İlkokuluna öğrencilerine hayırlı olsun” dedi.

Eğitim Dünyası Kurs Merkezi yetkililerinden Aygün Usta ‘’Atatürk Büstü için destek vermemize neden olan ADD Şube Başkanı Mehmet Düzgün’e teşekkür ederim’’ dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.