Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ali Babacan'a Osmaniye Fıstık Maketi hediye edildi

Gündem

Osmaniye'yi Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan, kenti ziyaret eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Osmaniye Fıstığı Maketi hediye etti.

Partisinin 1. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Osmaniye'ye gelen Ali Babacan, kentteki basın mensupları ile bir araya geldi. 

Ülke gündemindeki siyasi konular ve ekonomik gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunan Babacan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Babacan, Osmaniye'nin coğrafi konumu, bereketli toprakları, tarihi ve doğası ile öne çıkan bir şehir olmasının yanı sıra siyasette de ilgiyle takip edilen bir kent olduğunu ifade etti. 

Osmaniye'yi Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan, toplantının ardından Babacan'a Osmaniye Fıstığı Maketi hediye etti. 

Bahri Çolpan'ın tidara gelmeleri durumunda Osmaniye Yer Fıstığına destekleme verecek misiniz sorusuna Babacan, “Türkiye’nin fıstık ihtiyacını karşılayan Osmaniye Fstığına tabiki destek vereceğiz” diye yanıt verdi. 

Çolpan, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Osmaniye Yer Fıstığı maketini Eski Devlet Bakanı merhum Ahmet Şanal'ın ğlu Musa Şanal ve dernek yöneticisi Erdal Aydın ile birlikte takdim etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.