Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Aşılamada Türkiye birincisi Osmaniye'de korona virüsü bitiren ilk il olmak için çalışılıyor

Gündem

Türkiye'de iki doz aşılanma oranının en yüksek olduğu Osmaniye'de korona virüsü bitiren ilk olmak için inanç ve kararlılıkla mücadele ediliyor.

Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor

Dr. Ahmet Alkan Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. 

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Hamdolsun Osmaniye olarak çok iyiye doğru gidiyoruz. Aşılamada Türkiye birincisi olduk, Osmaniyeli hemşehrilerime bu hassasiyetlerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Biz Osmaniye olarak daha önce başardık, yine başarırız demiştik, vaka sayısının en düşük olduğu en iyi il olma yolunda da ilerliyoruz, inşallah bunu sürdüreceğiz. Bunu sürdürebilmemiz için tedbirlere hassasiyetle uymaya ve aşılarımızı olmaya devam edeceğiz. İnşallah Osmaniye olarak korona virüsü ilk bitiren il olacağımıza inanıyorum. Bu inançla çalışıyoruz. Bir kez daha, olağanüstü bir gayret ve fedakârlık gösteren, aşılama hususunda sokaklarda dolaşan, evlere kadar giden bütün sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum. Allah onlardan razı olsun. Onlar da bu mücadelelerini korona virüs tamamen bitene kadar sürdürecekler.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.