Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Av. Rıza Tekerek CHP Milletvekili Aday Adayı oldu

Gündem

Avukat Rıza Tekerek, Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Tekerek, Osmaniye’nin sorunları olduğunu ve bu sorunları çözmek için aday olduğunu söyledi. 

Osmaniye Barosu Avukatlarından Rıza Tekerek, Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili A. Adayı olduğunu açıklamak için basın toplantısı düzenledi.

Osmaniye’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Tekerek, Osmaniye’nin sorunlarını çözmek için A. Adayı olduğunu söyledi. 

Tekerek, aday belirlemesinde gönlünden geçenin ön seçim olduğunu söyleyerek şehrin sorunları olduğunu ve bu sorunların öncelikli olduğunu vurguladı.

Tekerek; “Osmaniye’nin başta imar ve trafik sorunları olmak üzere Organize Sanayi Bölgesindeki firmaların Osmaniye’ye bağlanması gerek, işsiz gençlere istihdam sahası açılması, Devlet Bahçeli bulvarının açılması, çevre yolu Zorkun ve çevresi yaylaların sorunlarını çözmek için çalışacağız” diyerek: “Osmaniye’de 25 bin yayla mağduru insanımız var” ifadelerini kullandı. 

Tekerek ayrıca, Osmaniye Fıstığının bir marka olarak tanınması için çalışmalar yapılacağını ve Osmaniye çarşısında yeni bir yapılaşmaya ihtiyaç olduğunun da altını çizdi. 

Milletvekili A. Adayı Tekerek, toplantıya katılan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.