Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Başkan Adayı Serkan Karayiğit, 5 yıl sonra eksik bulana ödül verecek

Gündem

İyi Parti Osmaniye Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Karayiğit, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan adayı Serkan Karayiğit, belediye başkanı olarak görev yapması halinde 5 yılın sonunda eksik bulan basın mensubuna ödül vereceğini söyledi.

Yerel seçimler öncesinde hareketlenen siyasette, aday adaylığını düşünenler saha çalışmalarını sürdürürken aday adaylığını açıklayanlar da çalışmalarını sürdürüyor. 

Kentte İyi Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını ilk açıklayan Serkan Karayiğit, yerel basınla bir araya gelerek bilgi verdi.

Basın mensuplarının zor şartlarda çalıştığını bildiğini dile getiren Karayiğit, aday gösterilip göreve geldiğinde dernekler aracılığıyla elinden gelen desteği sağlayacağını belirtti.

Artık partileri bir kenara bırakıp çalışma yapılması gerektiğini vurgulayan Karayiğit, şunları kaydetti:

“Osmaniye durumu gerçekten iyi değil. Basın camiasındaki abilerimizin sözlerini dinleyerek, not alarak, çalışmalarımıza devam ederiz. Allah izin verirse belediyeyi alırsak, beş yılın sonunda cenabı Allah'tan dileğim şudur. Basın mensuplarını toplayıp Osmaniyemizde eksik bir şey bulana ödül vermek. İnşallah memleketimizi eksiksiz bir hale getirip çalışmalarımıza hız vereceğiz. 20 bin istihdam projemiz var. Yirmi bin kişiye ekmek vereceğiz dediğimizde insanların tuhafına gidiyor. Ama her şey belediyede değil. Bugün burada bu Karaçay şu tesiste 50kişi çalışıyor. Bunun gibi belediyeye ait tesisler kurduğunda en az üç yüz dört yüz kardeşimiz bu tesislerde iş başı yapıp evine ekmek götürebilir” 
Serkan Karayiğit, şu an aday adayı olduğunu belirterek, “Allah izin verirse aday olacağız. Bundan hiç şüphemiz yok. Aday olduğumuzda da hepinizin kapısına seçmen olarak ben bizzat kendim gelip oylarınızı, desteklerinizi isteyeceğim“ dedi. 

Serkan Karayiğit’in 3 bin kişilik Karayiğit ailesinin ortak adayı olduğunu belirten Eski Başkan İbrahim Karayiğit, yeğeni Serkan’ın sözlerinin Karayiğit ailesinin taahhüdü ve şeref sözü olduğunu söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.