Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Bayram öncesi şehit kabirleri ziyaret edildi

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Ramazan Bayramı arifesinde Şehitlikleri ziyaret ederek, Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktılar.

Şehitlik ziyaretinde Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 25. ve 26. Dönem Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Müftüsü Ali Çakmak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimiz ve aileleri yer aldı.

Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret öncesinde Osman Türkoğlu Camii İmam Hatibi İsmail Akıllı tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak Şehitlerimiz için dua etti. Yapılan duanın ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek, karanfil bıraktılar.

Ziyaret sırasında Şehitlerimizin yakınları ile bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Şehitlerimizin mekânları cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize ve vefat etmiş Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.