Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CGC’den Genel Sekreter Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti

Gündem

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, yeni görevinde Hamit Coşkun’a başarı diledi.

Kenti tanıyan, başarılı, gelecek nesiller için önemli projeler üretebilecek bürokratlara her zaman ihtiyaç olduğunu ifade eden Cihangir, İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Görevine getirilen Hamit Coşkun’un bu vasıfları taşıyan kişiler arasında yer aldığını söyledi.

Kent için güzel hizmetler yapan herkesin destekçisi olduklarını dile getiren Cihangir, “Özel İdare, kentimiz için planlanan proje ile hizmetlerin hayata geçirildiği önemli bir kurumumuzdur. Osmaniye’nin önceliklerinin belirlenmesiyle bu önceliklerin planlanarak halka hizmete dönüştürülmesi konusunda Valilik nezdinde Özel İdaresine büyük görevler düşüyor. İşte bu anlamda genel sekreterliğin önemi de büyüktür. Bizler Hamit Coşkun’a yeni görevinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da ziyaretlerinden dolayı CGC Yönetimine teşekkür etti.

Osmaniye’nin her geçen gün büyüyen ve gelişim gösteren bir kent olduğunu dile getiren Coşkun, Özel İdare hizmetlerinin hızlı işleyerek hizmete dönüştürülmesi anlamında sorumluluğunun büyük olduğunu anlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.