Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CHP Adayı Karayiğit, parti yöneticileri ve basınla bir araya geldi

Gündem

CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit, parti yöneticileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kent merkezinde Yenerhan Tesislerinde yapılan toplantıda, birlik beraberlik mesajı verilerek seçim startı verildi.

CHP Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit, yaptığı açıklamada, Osmaniye’nin değişime hazır olduğunu vatandaşın hizmet beklediğini söyledi.

Yaklaşık 3 yıldır sokak sokak gezerek Osmaniye'nin sıkıntılarını sorunlarını tespit etme çabası içerisine girdiğini anlatan Karayiğit, şunları kaydetti:

“Osmaniyemizde benim yaşım gereği sürekli olumsuzlukları gördük. Bu sebeple Osmaniye için yola çıktık burada bizleri desteklediğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Bugün buradaki birlikteliğimizle seçim startımızı başlatmış bulunuyoruz. Bu süreçte bizleri ilk günden bu yana desteklerini esirgemeyen il ve merkez ilçe başkanımıza ve tüm yönetimimize teşekkür ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ‘Umutsuzluk yoktur, umutsuz insanlar vardır’ Ben umudumu kaybetmedim diyerek insanlara bir mesaj vereceğiz. Bugün karşınıza Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye Başkan adayı olarak çıkmaktan gurur duyuyorum. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum” 

CHP İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, memlekette aynı dili konuşan insanların aynı düşünen insanların, armudun sapı üzümün çöpü diyerekten birbiriyle kavga ettiği sürece aklı selim iktidara gelemeyeceğine dikkat çekti.

Döğüşçü, “Cumhuriyet Halk Partisi kurumsal kimliği olarak ve onun buradaki temsilcileri il ve ilçe yönetimleri olarak ay yıldızı bayrak, Mustafa Kemal Atatürk, Misak-ı Milli, Layık Demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile hesabı olmayan herkesin bir araya gelerek bu dayanışmayı göstermesi gerekiyor. Biz, Karayiğit ailesinin pırlanta evladı Serkan bey ile CHP çatısı altında birleştik ve aileyle ve Serkan Bey ile mezara kadar gidecek çok uzun bir yola çıktık. Artık Osmaniye'de Cumhuriyet Halk Partisi siyasette var ve bundan sonra da olacak bunu hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Merkez ilçe başkanı Ahmet Salgut ise merkez ilçe yönetimi olarak il yönetimi ile belediye başkan adayı Serkan Karayiğit ile birlikte seçimleri kazanmak için çalışacaklarını anlattı.

Salgut, “Bizim adayımız diğer adaylardan farklı çünkü projeleri var. Başkan adayımız ilk günden itibaren projelerini tek tek açıklıyor. Bu anlamda Serkan Karayiğit'e inanıyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.