Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CHP Kadın Kollarında bayrak değişimi

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Çiğdem Yıldız getirildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Deniz Özener, yeni başkan Yıldız ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. 

Kadınların gücüyle aydınlık geleceklere ulaşacaklarını söyleyen yeni başkan Yıldız, "Bize layık görülen bu görevi en iyi şekilde yürüteceğimize ve temsil edeceğimize inanarak sizlerin de desteğiyle yola çıkmak istiyoruz. Bağımsızlığın, özgürlüğün, insan haklarının yılmaz savunucusu olan CHP'nin teşkilatında görev almaktan son derece gururluyum. CHP'li olarak hepimizin yükümlülükleri var. Hep beraber bu yolda partimizi iktidara taşımak zorundayız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve aydınlık bir Türkiye inşa etmek için bekleyecek zamanımız yok. Biz il ve ilçe yönetimi kadın kolları olarak çok kısa zaman içerisinde toplumsal sahalara inip kadınların sosyo ekonomik kültürel sorunlarını dinleyip, hak ve özgürlüklerini bilgilendirme yaparak partimizin her konudaki çalışmalarını bize gelen bilgiler doğrultusunda onlara aktarıp her türlü yardımı yapmayı hedefliyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Mehmet Aşık ve Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Özgan, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanlığına görevlendirilen Çiğdem Yıldız'a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni yönetim kurulunda ise Lütfiye Öztürk, Ayşegül Güler, Sultan Çınar, Derya Alvur, Dilek Güvenç, Ayşe Mart, Filiz Yıldırım, Serpil Kızıl yer aldı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.