Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Çok kaza olan yolda kavşak düzenlemesi yapılıyor

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Cevdetiye Kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü Teknik Personeli Osmaniye Sorumlusu Süleyman Emre Körkü, Vali Yılmaz’a bilgi verdi. 

Süleyman Emre Körkü, yapılan çalışmalarda Kavşak yaklaşımında yol genişliğinin 7 metreden 12 metreye çıkarıldığını, Kavşağın bağlantı noktasında yol genişliğinin 18 metreye ulaştığını ayrıca Kadirli yoluna çıkış tarafında, kazaların önlenmesi amacıyla yol kotunun 1 metre yükseltildiğini söyledi. Kavşak yaklaşımlarında uyarıcı işaretleme çalışması yapılacağını da belirten Körkü, çalışmaların 3 gün içerisinde tamamlanmasını planladıklarını kaydetti.

Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Cevdetiye'de yapılan kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ”Burada çok kaza oluyordu. Kazaların önlenmesi anlamında bu çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum." dedi. pic.twitter.com/GV4SkPKueq

— Radyo 80 (@radyo80) May 11, 2022

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı açıklamada, ”Burada çok kaza oluyordu. Kazaların önlenmesi anlamında bu çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarından dolayı Karayollarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.