Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Deprem şehitliğine bayram ziyareti

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Milletvekili Seydi Gülsoy, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol mensupları, deprem şehitlerini ziyaret ederek, dua ettiler.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, depremde vefat eden vatandaşlarımızın kabirlerini Kurban Bayramı arifesinde ziyaret ederek, karanfil bıraktılar.

Ziyarette; Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 12'nci Komando Tugay Komutanlığı Komutan Vekili ve Garnizon Komutanı Piyade Komando Albay Turgut Muhammet Çalışkanlar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri de yer aldı.

Depremde vefat eden vatandaşlarımızın kabirlerini ziyaret öncesinde Haraz Camii İmam Hatibi Yunus Onat tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua etti. Yapılan duanın ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları vatandaşlarımızın kabirlerini ziyaret ederek mezarlara karanfil bıraktılar.

Ziyaret sırasında depremde vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine baş sağlığı dileklerini sunan Vali Yılmaz, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyerek, "Acınızı yürekten paylaşıyorum. Allah mekanlarını cennet etsin. Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.