Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Depremzedeler: Devletimiz, zor zamanımızda yetişti

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulunarak, konteynerlarda kalan depremzede vatandaşlarla görüştü.

Ziyarette Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut da yer aldı.

Vali Yılmaz ilk olarak Konteyner Kentte devam etmekte olan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan’dan bilgi aldı. Vali Yardımcısı Erdoğan, Konteyner Kente yapılmakta olan dükkânlar ve biri çocuk diğeri yetişkin olmak üzere iki kütüphanede yapılan çalışmalar hakkında Vali Yılmaz’ı bilgilendirdi.

Daha sonra depremzede vatandaşları ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşların hatırlarını ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Her zaman vatandaşların yanında olacaklarını ifade eden Vali Yılmaz, vatandaşların rahat edebilmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi.

Vatandaşlar Vali Yılmaz'a teşekkür ederek, "Allah Devletimizden razı olsun. Devletimiz, zor zamanımızda yetişti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin son bölümünde Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Sevda Yılmaz ile birlikte depremzede çocuklara oyuncak hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.