Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Durmuşoğlu: Osmaniye’yi bölgemizin parlayan yıldızı yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz

Gündem

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, proje ve yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlayarak hizmetine sunacaklarını belirtti.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nun daveti üzerine bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Uraloğlu, Kadirli-Ceyhan, Mehmetli Beldesi ve Sumbas Organize Sanayi yolu yol yapım çalışmalarını ve Karatepe Yolu Projelerini yerinde gördü. 

Ardından Düziçi,Bahçe ve Toprakkale’de devam eden yol yapım çalışmalarını da inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Durmuşoğlu, “Osmaniye’yi bölgemizin parlayan yıldızı yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Allah’ın izniyle hayata koyduğumuz projelerimizi ve çalışmalarımızı tamamlayarak insan odaklı yapmış olduğumuz hizmetleri çok değerli hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz ve sunmakta da kararlıyız. Bizler Ak Parti teşkilatları olarak tüm kadrolarımızla birlikte çalışmaya, yapılan çalışmaları takip etmeye ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Bugün de burada karayolları genel müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu ve Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürümüz Mehmet Fidan’a teşekkür ediyor, ilimiz genelinde yapacakları tüm çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yoğun geçen programda Durmuşoğlu’na il başkanı Seydi Gülsoy, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il genel meclis üyeleri de eşlik etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.