Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Düziçi CHP'den CGC’ye ziyaret

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Düziçi ilçe Başkanı Mustafa Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yerel medyanın çok önemli olduğunu ifade eden Cihangir, fakat yerel yayınların devamı adına sıkıntılar yaşandığını aktardı.

TBMM’de basın kanunu ile ilgili yeni düzenlemenin yapıldığına dikkat çeken Cihangir, medyanın yeni yasadan büyük beklenti içinde olduğunu anımsattı.

CHP Düziçi ilçe Başkanı Mustafa Şen, genç bir kadro ile yola çıktıklarını ve ilçe siyasetinde çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yerel basının önemini bildiğini aktaran Şen, “Kentimizdeki medya mensuplarıyla tanışmak için ziyarette bulunduk. Hem tanışmak ve hem de fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Bundan sonraki süreçlerde de ziyaretlerimiz, etkinliklerimiz ve açıklamalarımızda desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.