Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gazeteci Gökhan Erkmen, kabri başında dualarla anıldı

Gündem

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı merhum Gazeteci Gökhan Erkmen, vefatının 5. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Osmaniye Belediyesi Asri mezarlıktaki mezarı başında yapılan anma programında Selahaddin Eyyubi Camii İmam-Hatibi Murat Yılmaz tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Ardından merhum Gökhan Erkmen’in mezarına karanfiller bırakıldı.

Anma programında konuşma yapan OGC Başkanı İsrafil Avcı, katılımcılara teşekkür ederek “Gökhan Erkmen başkanımız Osmaniye basının unutulmaz duayenlerindendi. Osmaniye basınına bir çok emeği ve katkısının yanı sıra Osmaniye’mize de önemli hizmetleri olmuştu. Kendisi sevilen ve sayılan bir insandı. Bugün burada kendisini ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir de merhum Gökhan Erkmen ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Kendisi çok iyi ve güzel bir insandı. Yaptıkları ile her daim anılmaktadır. Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Anma programına Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Küresel Gazeteciler Konseyi Yerel Medya Meclis Başkanı ve İnternet Gazetecileri Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Avcı, OGC Kurucu Başkanı Gazeteci Bahri Çolpan, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Osmaniye Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, Gökhan Erkmen’in yol arkadaşlarından Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski başkanı Serbest Muhasebeci-Mali Müşavir Mustafa Fettahlıoğlu, eşi ve çocukları ile akrabaları ve basın mensupları katıldı.
Merhum gazeteci Gökhan Erkmen’in oğlu, Hasret Gazetesi Sahibi ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Erkmen, babasının vefatının 5. ölüm yıldönümünde kendilerini ve ailesini yalnız bırakmayan meslektaşlarına ve sevenlerine programa katılımları nedeniyle teşekkür etti.

Osmaniye'de uzun yıllar matbaacılık ve gazetecilik yapan Gökhan Erkmen, 29 Ağustos 2017 tarihinde, 75 yaşında geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.