Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gazeteciler Günü dolayısıyla CGC'ye ziyaretçi akını

Gündem

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ne (CGC) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.

Bu kapsamda, CGC’li gazetecileri Ali Türkmen Salonunda ziyaret eden bürokrat ve siyasiler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri çalışan gazeteciler gününü kutladı.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Durmuş Öksüz, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, BBP İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı İsmail Kaba, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Sosyal Ekonomik Destek (SED) hizmetinden yararlanan öğrenciler, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adem Cingöz ve CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Salgut ziyarette bulundu.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Durmuş Öksüz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı İsmail Kaba ziyarette Tozluklu’ya plaket takdim etti.

Ziyarette bulunanlar, kentte yapılan hizmetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında, basın mensuplarının desteğinden memnun olduğunu ifade ederek bu anlamda Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür etti.

CGC Başkan Yardımcısı Şükrü Tozluklu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gazeteciler Günü’nün aynı zamanda İdareciler Günü olarak da kutlandığını hatırlatan Tozluklu, CGC’yi ziyarette bulunanlara teşekkür etti.

Kentin yararına yürütülen ve yapılan her çalışmanın arkasında olduklarını ifade eden Tozuklu, başarılı çalışmalara imza atan yöneticilerin her zaman halk tarafından sevildiğini söyledi.
Tozluklu, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti ile Federasyon ve Konfederasyon çalışmaları hakkında ziyarette bulunanlara bilgi verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.