Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla 80 ile şehit toprağı ve bayrağımız gönderildi

Gündem

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Osmaniye'ye getirilen şehit toprağı ve bayrağımız Vali Yılmaz'a teslim edildi.

Gaziantep’in Kurtuluşu'nun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Türkiye'nin 80 iline Gaziantep'ten öğretmen ve öğrenciler eşliğinde toprak ve bayrak gönderildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gaziantep’in Kurtuluşunun 100'üncü Yılı Etkinlikleri kapsamında Gaziantep’ten Şehitlik toprağı ve Şanlı Türk Bayrağımızı getiren Öğretmen Filiz Özdal ve Öğrenci Hatice Kübra Kaya’yı makamında kabul etti.

Öğretmen Filiz Özdal Şehitlikten alınan toprağı, Öğrenci Hatice Kübra Kaya ise Bayrağımızı Vali Yılmaz’a teslim etti. Teslim edilen Şehitlik toprağının çok anlamlı olduğunu ifade eden Vali Yılmaz Bayrağımızı öperek teslim aldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Kutsal Bayrağımızı tesliminizden dolayı çok teşekkür ediyorum, çok duygulandım. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümünü kutluyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.