Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

“İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa" Projesi Tanıtım Tırı Osmaniye'de

Gündem

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını, vatandaşlara yerinde anlatmak amacıyla hazırlanan 'İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim Arsa" Tanıtım Tırı Osmaniye'ye geldi.

Masal Park'taki Tanıtım Tırı'nı Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız ziyaret etti.

Vali Yılmaz ziyaretinin ardından yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin en büyük sosyal konut projesinin tanıtılması amacıyla Tanıtım Tırımız İlimizi ziyaret ediyor. Biz de bugün Tanıtım Tırını ziyaret ettik. Yapılacak konutlarla ilgili bilgi aldık, konut projelerinin çok güzel olduğunu gördük. Bu çok önemli proje hayata geçtiğinde, konut anlamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında çok büyük iş göreceğine inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyoruz. Osmaniye'mizde 1500 konut yapılacak. 17 Ocak'ta da kura çekimi gerçekleştirilecek."diye konuştu. Vali Yılmaz, vatandaşlarımızın proje ile ilgili ihtiyaç duydukları tüm bilgileri Tanıtım Tırından alabileceklerini de belirterek, "Türkiye'nin en büyük sosyal konut projesinin Ülkemize, Osmaniye'mize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

'İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim Arsa" Tanıtım Tırı'nda vatandaşlarımızın proje kapsamında merak ettiği tüm sorular uzmanlar tarafından cevaplanıyor. Ayrıca daha önce TOKİ tarafından yapımı tamamlanan örnek daire, VR gözlük sayesinde vatandaşlarımıza gezdiriliyor, burada kat planları ve projelerde kullanılan malzemeler hakkında vatandaşlarımızın bilgi sahibi olmaları sağlanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.