Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İsmail Kaya: Gelin yeni bir başlangıç yapalım

Gündem

İnsan sağlığının her türlü hesabın önünde olduğunu belirten Milletvekili İsmail Kaya, vatandaşlara "Gelin yeni bir başlangıç yapalım" çağrısında bulundu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Her yıl dünya genelinde 7 milyon, Türkiye'de ise 100 bin kişinin tütün kullanımına bağlı hastalıklar sebebiyle hayatını kaybettiğine vurgu yapan Kaya, sigaranın 50 farklı hastalığın sebebi ve tetikleyicisi olduğuna dikkat çekti.

Kaya, mesajında, "Sigara, uzun yıllar özgürlük, zarafet, zenginlik ve güç aracı olarak sunulmuştur. Bizim için insan sağlığı her türlü hesabın önündedir. Gençlerimiz ile beraber bu mücadeleyi yürüteceğiz. Çünkü biz gençliğimizin Allah göstermesin sigara belasıyla, alkol belasıyla birçok sıkıntılar yaşamasını istemiyoruz. Gençlerimizi sigara, alkol ve uyuşturucunun zararlarına karşı ne kadar bilinçlendirirsek,geleceğimize o denli güvenle bakabiliriz. Bu vesile ile 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde vatandaşlarımıza bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin yeni bir başlangıç yapalım. Sevdiklerimizi değil sigarayı bırakalım." ifadelerini kullandı.

...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.