Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kat Mülkiyeti Hukuku alanında yaşanan sorunlar ve çözüm yolları

Gündem

Osmaniye Barosu tarafından kat mülkiyeti hukuku alanında yaşanan güncel sorunlar ve çözüm yolları konulu seminer düzenlendi. 

Seminere Osmaniye Barosu Avukatlarının yanı sıra çevre illerden gelen avukatlarda katıldı. 

Osmaniye Barosu toplantı salonunda gerçekleşen seminere İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Kurucu Başkanı Av. M.Şeref Kısacık ve İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Beste Demirhan konuşmacı olarak katıldı. 

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Kurucu Başkanı Av.M.Şeref Kısacık ve İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av.Beste Demirhan, "Kat Mülkiyeti Hukuku alanında yaşanan sorunlar ve çözüm yolları" konulu seminerde Osmaniye Barosuna kayıtlı avukat-stajyerlere eğitim verdi. Eğitime çevre illerden de avukatlar katıldı. 

Seminer sonunda konuşmacılar; İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Kurucu Başkanı Av. M.Şeref Kısacık ve İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Beste Demirhan'a Baromuz Meslek İçi Eğitim Komisyonu üyemiz Av. İbrahim Onur Önal tarafından plaket takdim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.