Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Durmuşoğlu, Ramazan ayını kutladı

Gündem

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Feragat etmenin tam manasıyla idrak edildiği ay olan Ramazan; kötülüklerden uzaklaşıp, iyiliğin erdemini fark etmenin; yardımlaşma ve kardeşlik duygularını çoğaltmanın kılavuzudur; sınanma ve arınma ayıdır. Ne mutlu ki; Türk Milleti olarak dini ve milli duygularımızı aynı günlerde yaşama ve birbirimize kenetlenerek iyiliği çoğaltma fırsatına nail oluyoruz.

Rahmet ayı Ramazan, başta sadakat ve doğruluk olmak üzere yıpranan tüm değerleri onarmak için bizlere büyük bir imkân ve fırsat sunmaktadır.

Bu kutsal ayı, yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, birliğimizi ve beraberliğimizi daha güçlü hale getirmek için bir fırsat olarak görmeliyiz. Ayrıca Aziz Şehitlerimizin emaneti kıymetli Şehit Ailelerimizi ve Kahraman Gazilerimizi, anne, baba ve tüm büyüklerimizi ihmal etmemeye bu kıymetli günlerde daha çok dikkat etmeliyiz.

Bu vesileyle Ramazan ayının ve oruç ibadetinin kalplerimize ve tüm yeryüzüne huzur ve iyilik getirmesini, sadakat ve samimiyetimizi tahkim etmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyor, başta Osmaniye’li hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.