Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili İsmail Kaya, Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile buluştu

Gündem

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldi. 

Kaya, toplantıda, Belediye Başkanlarıyla yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Osmaniye’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu, daha iyi hizmetlerle yaşam standardının yükseltilmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

“Ak Parti’mizin Belediyecilik anlayışı, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir anlayışla gerek Hizmet Belediyeciliği gerek Gönül Belediyeciliği ve gerekse Sosyal Belediyecilik alanlarında kendisini milletimize ispatlamış bir partidir. Hizmet noktasında hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Belediye Başkanlarımız gecesini gündüzüne katarak hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor. Belediye Başkanlarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimize şehir merkezlerinde, İl Genel Meclis Başkanımızla Ve İl Genel Meclis Üyelerimizle de köylerimizde yapımı devam eden hizmetlerimizi an an takip ediyor, bir taraftan da hemşehrilerimizin yeni ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz” 

Kaya, gerek Belediyelerin gerekse Bakanlıkların kentteki projeleri ilgili olarak koordineli çalıştıklarını kaydetti.

Belediyeler arasında işbirliğini önemsendiğini dile getiren Kaya, “Proje üretimi ve bu projelerin uygulanma sürecini daha da kısaltmak amacıyla tecrübe paylaşımını daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Ak Parti olarak bizim bir derdimiz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yirmi bir yılda sayısız projeyi milletimizin ve Osmaniyeli Hemşehrilerimizin hizmetine sunduk ve bu projelere yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Allah, derdimizi, birlik ve beraberliğimizi arttırsın” ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.