Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili İsmail Kaya'nın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

Gündem

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bugün 10 Kasım. Anadolu Coğrafyasında kurmuş olduğumuz 3. Büyük Türk Devleti Olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Milletimizi bu coğrafyadan tamamen silmek için dört bir taraftan saldıran işgal güçlerine karşı, kısıtlı imkanlarla ve yüreklerindeki bağımsızlık aşkıyla mücadele eden Milli Mücadele kahramanlarımıza liderlik ederek eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. 

İkibin yıllık bir hafızaya sahip olan Milletimizin kodlarındaki bağımsızlık aşkını eşsiz bir liderlikle büyük bir devlete dönüştüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına; ortaya koyduğumuz eserlerle ve kurduğu cumhuriyete karşı olan her türlü hamleyi bertaraf ederek sahip çıkıyor ve daha da ileri seviyeye taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor ve yolumuza devam ediyoruz. 

Milletimize en büyük armağan olan Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümlerinde biz de milletimize hayalini kurduğu özlemini çektiği eserleri armağan ederek Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mefkûresini anladığımızı vefatının 84. yıldönümünde bir kere daha bütün dünyaya ilan ediyoruz. 

Bu vesileyle; vefatının 84. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.